Pas decidit sense dubtes. D’aquesta manera preníem contacte en aquest matí plujós al campus de la universitat amb aquest personatge entranyable, proper i convincent que és testimoni fidel de la realitat mundial!
Aquest matí l’aula de fotografia documental era en ebullició amb la presencia D’aquest jove fotògraf / 1979. Que ha cobert durant 15 anys conflictes i moviments socials per tot el món, la migració i la candent temàtica dels refugiats per tot el món.
Ha treballat per New York Times, en Orient Mig i Africa i ha estat documentant sobre Pakistan, Líban, Iemen, Colòmbia, China, etc. Li han publicat treballs. Nacional Geographyc, Sunday Times Magazine, Stern, Le Monde i El País Setmanal.

L’any 2012 guardonat amb el World Press Photo.
A Santa Coloma de Gramenet la seva ciutat natal li atorgaven El Premi Ciutat.L’ any 2016. La seva pel·lícula sobre els africans que intenten arribar a Europa va guanyar el Premi nacional de Fotografia Española de ANIGP-TV .
Premi Nikon sobre la crisi de l’Ebola i l’any 2016 sobre la crisi dels refugiats.
L’any 2016 premi Ortega y Gasset també sobre els refugiats.

Ha estat una xerrada distesa amb els alumnes i professors assistents que sens dubte il·lustra i subratlla el camí dels qui han optat per aquesta disciplina.

Amb Cristófol Casanovas
Un col·loqui que començava i feia cloenda entre cafès amb els companys del professorat.

Samuel Aranda amb Carles Paul, Mireia Canicio i Cristófol Casanovas.