Quan la llum és la tinta que escriu el missatge

Quan la llum és la tinta que escriu el missatge , els seus valors qualitatius imperen sobre els quantitatius i el relleu pren protagonisme. Narrar amb imatges és un privilegi d’els qui s’han format en la lectura de les ombres i les penombres.

Cuando la luz es la tinta que escribe el mensaje , sus valores cualitativos imperan sobre los cuantitativos y el relieve toma protagonismo. Narrar con imágenes es un privilegio de quienes se han formado en la lectura de las sombras y las penumbras.13177557_10210082172510675_8748254241023760415_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s