M’agradaria retratar sentiments! / Me gustaría fotografiar sentimientos!.

AULA DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL.r5

r49
Al carrer i mirant els ulls.....

La vida en un 2,8.

 _MG_7743

M’agradaria retratar sentiments!

Com pot canviar la tècnica en la percepció dels sentiments, com pot emfatitzar l’odi, la rauxa, l’ alegria o la depressió. 

El fotògraf manifesta gràficament reflexos directes d’un sentir i les tradueix en missatges amb un alt contingut emocional.
Hom pot esbiejar la mirada com ho fa una incorrecta mesura nasopupilar, desenfocant la realitat de forma distorsionada, peó jo no vull!
En la mirada dels nens, en la dels vells , en la del malalt terminal, en la del fugitiu, en la de l’atemorit per la foscor…… En cada una d’elles els píxels s’ arrenglonen de manera diferent i els contrastos dibuixen gràfiques inherents al contingut.
També la no mirada dels cecs és transmissible en els muscles facials.
M’agrada la lectura fotogràfica i col·leccionar expressions diferents d’un mateix personatge.

Us convido a exercitar el retrat tot capbussant-vos en la interioritat dels reflexos sentimentals, si es possible, podreu sentir el bateg del cor en prémer el botó del nostre obturador.
Si la càrrega emocional és proporcional als nostres coneixements fotogràfics el resultat pot esser sorprenent i altament gratificant.

Me gustaría retratar sentimientos!
_MG_7744
Cómo puede cambiar la técnica en la percepción de los sentimientos, como puede enfatizar el odio, el arrebato, la alegría o la depresión.
El fotógrafo manifiesta gráficamente reflejos directos de un sentir y las traduce en mensajes con un alto contenido emocional.Se puede deformar la mirada como lo hace una incorrecta medida *nasopupilar, desenfocando la realidad de forma distorsionada, pero yo no quiero!.
En la mirada de los niños, en la de los viejos , en la del enfermo terminal, en la del fugitivo, en la del atemorizado por la oscuridad…… En cada una de ellas los píxeles se alinean de manera diferente y los contrastes dibujan gráficas inherentes al contenido.
También la no mirada de los ciegos es transmisible en los músculos  faciales.
Me gusta la lectura fotográfica y coleccionar expresiones diferentes de un mismo personaje.Os invito a ejercitar el retrato inmersos  en la interioridad de los reflejos sentimentales, si es así podréis sentir el latido del corazón al pulsar el botón de nuestro obturador.
Si la carga emocional es proporcional a nuestros conocimientos fotográficos el resultado puede ser sorpresivo y altamente gratificante.retrat-tcmAula de retrat del grau de fotografia documental. profesCarles Paul, Cristófol Casanovas, Joan Safont. TECNOCAMPUS Mataró Maresme. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s