Els contrallums en la vida.

banf00Els contrallums en la vida.g14gotes
Els colors són més purs sens l’ influència del sol, mantenen la intensitat i orfes de tota força externa redibuixen siluetes. M’agrada paladejar i recrear ambients on el sol quasi cega els sentits i destria els punts d’interès .

Un somni a contrallum?. Potser la mateixa vida que cal viure i no deixar passar… Com les olors que es potencien en paratges abraçats per la boira, la intensitat de les visions a contrallum tenen màgia i fan més emotives mirades, sentiments i textures.

Sovint observo impassible els canvis en l’onatge dels brins de blat acariciats per l’aire i la llum. Són subtileses quasi imperceptibles que ens permet copsar-ne tota la plasticitat . Són les joies senzilles.

El luxe dels qui estimem i intentem llegir els missatges de la llum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s